Friday, February 13, 2009

Bye-Bye Lagi?

Berapa kali mau "bye-bye"?. Sudah banyak kali la. Jumpa je "bye-bye", jumpa je "bye-bye". Boleh dapat sijil Guiness Book of Record: The Most "Bye-Bye" Gesture of the Year.

Tapi tak "bye-bye" jugak lagi.







6 comments:

adik Nizar said...

tata pulak lepas ni...tata..tata..tata..

Fazrulls said...

Hee.. salam bro,

Aku terpikir macam tu gak.. tak sangka hang post dulu posting pasai bye-bye ni.. bagus.. heee..

so sama lah kita pikiaq.. hee dok bye-2 ja tak betul2 bye2 gak kan.. heee :)

Zainal A. Kasim said...

Adik Nizar,

Lepas Tata - Titi,
Lepas Titi - Tutu

Jadi la:

Tata; Titi; Tutu.

He he..... [Ketawa gaya Che Det]

Zainal A. Kasim said...

Fazrulls,

Betul tu. Tangan YB ni tak boleh duduk diam. Cuba tengok masa dia buat Press Conference. Goyang sana, goyang sini.

kawaii_desu said...

hahaha...
Ni namanya Gila talak

Anonymous said...

bye2~ sayonara~